loading
Trajne vrijednosti i čvrsti temelji

O nama

Kako bismo ispričali priču o našem radu, prvim koracima i viziji poslovanja koju smo zadržali od samih začetaka, moramo se vratiti više od dvadeset godina unatrag. S radom smo započeli 2000. godine pod imenom „Urban konstruktor“ a s obzirom na broj uspješnih projekata koji su iza nas, ta godina nam se sada čini jako davna.

Od starta, želja nam je bila raditi visokobudžetne, slojevite i kompleksne građevinske projekte te se na tržištu nametnuti kao lider i vizionar u građevinskom sektoru.

Sa zadovoljstvom danas možemo kazati da smo u tome uspjeli!

Radili smo i nastavljamo suradnje s poznatim tvrtkama koje možete pogledati na našoj referentnoj listi. Prepoznati smo kao njihov kvalitetan partner čiji su rezultati uvijek iznad očekivanja investitora a izvedba u roku i na nivou. Taj standard rada, ideje, vizije, rješenja i finalnog proizvoda nametnuli smo sami sebi, s težnjom da uvijek pružimo više i bolje i idemo iznad svojih granica kako bi postigli izvrsnost.

Naši poslovni putevi nisu uvijek bili laki. Susreli smo se s mnogo izazova koji su nas naučili vrijedne lekcije i oplemenili naš korporativni duh, pa na valu bogatog iskustva grabimo dalje u svjetliju građevinsku budućnost.

Tvrtku „Urban građenje“ danas čini tim profesionalaca iza kojih je veliko iskustvo u izgradnji manjih i velikih objekata. Ističemo se kvalitetnom uslugom, pouzdanošću i odgovornošću a naš moto saželi smo u dvije rečenice:

"Sada i ovdje gradimo sutra! Trajne vrijednosti, čvrsti temelji."

Naša misija je biti partner tvrtkama koje imaju viziju, graditi i stvarati građevine s potpisom i biti oni koji stalno podižu ljestvicu u našoj, građevinskoj niši.

Težimo biti predvodnici budućnosti s čvrstim temeljima u sadašnjosti. Jer čvrst temelj, snažna vizija, brza i adekvatna realizacija te implementacija znanja i novih trendova, daju objektima koje smo podigli, pečat dugovječnosti.

Onaj pečat koji želimo predstaviti vama i koji jedini istinski može zagovarati naše ime i rad.

Fokus na klijenta

Važno je spomenuti, da iako nam je fokus često na velikim građevinskim projektima, cijenimo svakog klijenta i svaki nam je posao i zadatak jednako vrijedan i svakom se predano posvećujemo.

Iza našeg tima profesionalaca je veliko iskustvo u izgradnji manjih i većih objekata. Sudjelovali smo u projektima izgradnje trgovačkih centara, industrijskih postrojenja, stambenih zgrada, hotelskih kompleksa te obiteljskih kuća. Ponosimo se kvalitetom izvedenih radova, dobrom radnom atmosferom, zadovoljnim kupcima i investitorima, te dobavljačima i podizvođačima.

Briga za zdravo radno okruženje

Naša nit vodilja uvijek je čovjek, bilo da je riječ o našem klijentu, partnerima ili našim djelatnicima.

Važno nam je da je svaka osoba uključena u proces zadovoljna i motivirana.

Stoga se trudimo se da naši djelatnici imaju zdravo radno okruženje, visok nivo zaštite na radu te da su njihova primanja uvijek u skladu s visokom razinom njihova rada i na vrijeme. Otvoreni smo za komunikaciju s klijentima koji su slobodni dati nam svoje sugestije i biti uključeni u cijeli proces gradnje.

Usmjerenost na rezultat

Tim Urban građenja je visoko motiviran i predan, kako bi svaki projekt kojeg nam klijenti povjere bio uvijek dovršen na vrijeme. Stoga sve projekte pomno razrađujemo i izvršavamo u smislenim etapama. Naši klijenti su uključeni u radni proces od početka do finalizacije građevinskih radova te uređenja okoliša.

Urbanistička osviještenost

Važan segment našeg poslovanja čini suživot i razumijevanje zajednice u kojoj se gradnja odvija. Zbog toga, od naših samih začetaka, poštujemo sve urbane sredine u kojima djelujemo, te sve predviđene zakonske ali i moralne okvire.

Usmjereni smo na gradnju uz što manje buke te poštivanje prava na mir od 17 do 8 sati.
Pazimo na kvalitetnu gradnju bez štetnosti po okoliš i poštujemo sve normative koji su bitni za zdrav rad i život, kako naših djelatnika tako i zajednice.